Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömpulver

John Blund visa dig vid min sida

Strö nu ditt underbara sömnpulver

Sömn välkommen till min kudde

Låt mig få sova ömt och mjukt


Jag önskar endast en hel natts sömn




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-14 21:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Psaltaren 131 är min vilokudde.

Applåd!
2010-04-22

    ej medlem längre
Åh, John Blund min favorit när jag var liten...
2010-04-20

  Suzy med punkterna
Fint skrivet i längtan efter den vackra sömnen
2010-04-15

    ej medlem längre
Fint skrivet!

Det låter underbart! Jag skulle gärna vilja ha
lite av det där sömnpulvret John Blund har ...


Hälsn. Ann
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld