Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från nu och häröver<br>


Väderleksrapporten - he blir liksom al dakapo... 2018 intill

God morgon från vulkanväderleksinstansen!

Ett stabilt gemensamt täcke har lagt sig över Europa inklusive Nodern.
Jämlikhet har blivit ett faktum och vi har samma väder här som där, igår som idag som imorgon: Vulkanvädret sprider demokrati och påminner oss om våra rötter i jordens innandöme.
Vi återkommer ifall nya sprickor är på kommande.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Monika A Mirsch VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-16 09:21



Bookmark and Share


  aol
en rugig känsla att dånet från underjorden kan ge dommedagsstämning,
2010-04-17

  Catharina Edin VIP
Det är mycket spännande detta, med vulkan utbrottet; följer väderleken med stort intresse!
2010-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott Du
håller koll
när farligheter
läcker ut som
från ett såll
från alla håll!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP