Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har två telefontrådar fem meter bort från fönstret i takkupan och i ögonhöjd. På dem utspelar sig åtskilligt


Häftig vårvind - haiku

Blott ett ögonblick
sitter skatan på tråden -
sen blåser hon bort.........




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-16 16:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Härlig!
2010-04-29

  Akke
Kan se det som en liten filmsnutt,
då är det bra, mycket bra.
2010-04-16

  halmstrå
Den var rolig!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon