Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astronomisk illusion


Rakt under nymånens skära
hänger Venus i osynlig tråd -
den ser ut att vara
minst hundra meter lång.




Fri vers av papillon
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-16 21:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Jooo!
2010-04-29

  halmstrå
ja universum är stort!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon