Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mötes

Vi
gick våren till mötes
du och jag
Hela världen log emot oss
och vi besvarade alla leenden
med vår varma kärlek
Det är ett år sedan
Jag
går nu våren till mötes
Mot en ensam ler inte världen
Världen ler bara mot dig
Du
går våren till mötes
med en annan flicka vid din sida
Ni
blir burna av världens leenden
Våren lyser upp
när han får syn på er
ger er sitt varmaste leende
Mig
vänder han ryggen åt




Fri vers av Missi VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2010-04-17 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar vi/jag/du/ni-vändningarna.
2010-04-19

  PPQ
knslan är att det gav mersmak man vill veta mer liksom känns det som....
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon