Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

be mig inte vara om du inte ens är

be mig inte
öppna dörren
inte ens ställa
den på glänt

om du inte
har för avsikt
att kliva över
tröskeln

visa inte vägen
om du inte 
orkar gå bredvid

om du inte
har för avsikt
att ta min hand
och visa den

be mig inte
att älska dig
om du inte
kan visa hur

om du inte
har för avsikt
att älska mig
tillbaka

be mig inte vara
om du inte ens är




Fri vers av ia VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-17 23:24



Bookmark and Share


  Drömkram
Jag blir ledsen för oseriösa kommentarer som den under min. Du skriver fantastiskt i en underbart härlig stil. Fortsätt så!! Kram
2010-04-18

  Drömkram
Åhh, du skriver känslor så uppriktigta och ärliga.Du skriver så vackert och betydelsefullt att jag läst dig om och om igen. Din poesi är underbart berörande! Kram
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP