Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja


Om du får det du vill ha

Vill du då ha det du får?




Fri vers av Natalie VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-11-09 10:04



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
mycket tänkvärt!
2005-12-07

    Johanna <3
Det är svårt att bestämma sig ibland.
2005-11-14

    Oprofessionell
jag ville bara kika in igen :)
2005-11-10

    Oprofessionell
det var två tänkbara meningar
lite svår att fatta först dock, men bra
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP