Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig naken älska mig hel

 

älska mig
naken

 
smek
mitt brustna hjärta
lek
med min pulserande
kropp
tills
inga tvivel
finns kvar

älska mig
hel




Fri vers av ia VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-04-28 00:27



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
En oerhört vacker och innerlig önskan.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2010-05-20

  Ola Rydberg
Vackert
2010-05-01

  Mats Henricson
Intensiv och het skrift , naket och självutlämnande ! Häftigt ! Bokmärker !
2010-05-01

  LassO
härlig rubrik
2010-04-28

  Drömkram
Såå vackert och intensivt ärlig. Kram
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP