Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls.


När brandmännen kom på plats hade brandvarnaren tystnat
och barnen låg med mammans armar hårt tryckt över sina
smala böjda ryggar.




Fri vers (Fri form) av Vildand VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-04-29 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real