Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och han dömdes skyldig



skyldig
till döden
på ett kors

oförsvarad


domen
drabbade
skuldoffret





döm inte
så blir ni

inte


dömda

åt dig,
min Gud,
som dömer rättvist
har jag anförtrott
min sak




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-29 21:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berörs till tårar här.
Så starkt och så sant.
Applåd!
2010-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Vi är alla dömda - utanför Kristus.
Frikända - i Kristus.
Men för att komma in i Kristus måste man födas av vatten och ande.
Apg 2:38.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP