ditt namn lyser av frihet

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt namn lyser av frihet

 




star

mötte en vacker
hingst,
svart som
ebenholts

hans muskler
spelade
under hans
glansiga päls

mötte hans blick
och förstod
vad frihet var

men bara för
en kort sekund
sedan 
sprang han
sin väg

då insåg jag
vad ett 
ögonblick
är värt

 




Fri vers av ia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-04 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP