Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung min älskade, sjung.





Den ångar
den svettas
den blöder

huden perforeras
ur porer ett flöde
glödande het
likt lava röd

den gråter
den kvider
den svider
och själen
blir stilla
och blid

det är vad den gör oss
den ödmjuka bluesen.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-30 20:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real