Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bistert




Bojor binder
klor som tistlar
i ditt hår
krafsar
nafsar
boan håller fast
stryper sakta

eggen på din
kniv
dödligt vass
snittar snett
över fjällig
nacke


bistert bryter
skrattet ut
inget val
bojor väck
bitterljuvt
likt reptilens
gift i
uppsvälld
blåsa
bittert brister.









Fri vers av Vildand VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real