Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon & Han

Hon -
skriver teckenspråk
på han ryggtavla
med stammande fingerspetsar

Han -
ritar bildspel
på hennes bröst
med dimmiga andetag

Hon -
ritar saknad
på sin handleder
med hans vassa tunga

Han -
skriver minnen
som hon förstört
med alkohol och tabletter

Vi -
älskade oss oförglömliga
den natten
med stjärnorna som vittne

smärtan höll oss levande




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-11-10 10:14



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Den här var helt underbar... magisk på något sätt! Möjligtvis är de två första styckena något starkare än resten men det andra tillför också så mycket till diktens helhet. Jag gillar sista meningen också! Jättevackert skrivet!
2005-11-11

  Daniel_78 VIP
Går hem fint för mig, speciellt de två första stycketna känns fräsha,
det enda jag kan komma att tänker på är upprepning i de två sista styckena,
men natten och att sista stycket inte känns lika starkt som föregånde och kanske lite överflödigt för mig.
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi