Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under bearbetning! den där engelskan är inte att leka med..



be my travelin´ soilder

making exotic dreams
like only we can do
we know they will forever
stay as lies

 

sell your heart
to the highest price
but remember
i will enjoy my fun
breaking all bones
in your beautiful body
and sucking every sparkle
out of you

 

don\'t let that
queen of whatever
blow your mind




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 595 gånger
Publicerad 2006-08-17 16:25



Bookmark and Share


  The Stargazer
Ojoj, det här var inte alls illa för en "första lite längre dikt på engelska" (som jag tror du uttryckte det i Poetica). Jag gillar den verkligen, och man känner igen den underbara och väldigt personliga stilen från dina svenska dikter. Bra skrivet!
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi