Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..

ögon hemsöks av förflutna spöken

tomma ord rinner ur hjärtat

rösten har flätats utav svek

 

skuggan speglar bisarra spel

och sprickorna i skalet

har färgat av sig på huden

 

din synd att lättja




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-05-06 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi