Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucifer

den fallna ängeln
har spelat bort min själ
med sitt gyllne pokerface

 

har förblindat med sina svarta synder
fyllt vener med hat
lockat till sig orkaner
orsakat jordbävningar

 

ormen i eden
viskar hemligheter
bränner tungan
på förbjuden frukt

 

 

djävulen tog mitt hjärta

 

 

 

 




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 687 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-26 22:59



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
underbar dikt! lucifers krafter är inte att leka med... !! vill även passa på att göra reklam för min senaste dikt, lucifer+jesus=sant? ha en bra dag :)
2007-04-30

  ordterroristen
Vackert, jag sörjer att det var så länge sedan jag såg dig här inne - saknar alla dessa underbara dikter. Fina alliterationer, och denna kärlek *pust* den dödar inte, men får en att önska att den gjorde.
2006-12-20

  Daniel lindqvist
mycket riv och goo!!! med kanske en krydda sarkasm.
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi