Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombie

 

den infekterade skräcken

sitter fastnaglad på mina hornhinnor

gråa drömmar som leker med mig

 

giftet lever i mina ådror

suger ut allt liv

är försvunnen i dig

 

och fortfarande väntar jag..

 

 

 




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 642 gånger
Publicerad 2006-05-09 02:07



Bookmark and Share


  The Stargazer
Du lyckas alltid skapa en sån påtaglig stämning i dina dikter, trots att det är så pass korta, och varje ord känns betydelsefullt och genomtänkt. Det här är bara ett av många exempel på det. En riktigt bra dikt!
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi