Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

varmaste leende

delas med lådvin

och tankar om imorgon

 

drömmar om att vi skriver slut

på allt vi påbörjat

är ljusår härifrån

 

längtan om oss

är en tango

 

(bara jag som hör musiken)




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 635 gånger
Publicerad 2006-05-09 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi