Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett hjärtslag från Nangilima

 
De odödliga tonåren är över
och vi kan inte längre sväva
på alkoholrus
och ungdomsförälskelser
Minnena har vissnat
och faller nu likt löv
för att landa i min bröstkorg
och ruttna med gårdagarna

"Du luktar höst"
säger en namnlös någon
som jag brukade känna
som jag brukade dela drömmar med
"Jag vet, det är snart över"
svarar jag
med en främlings lugna
och stadiga röst

men tiden skrämmer fortfarande
 




Fri vers av The Stargazer
Läst 995 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-29 17:09



Bookmark and Share


  j-viderberg
det är skrämmande vackert
2009-11-25

  Mackan
Vackert!
och lite melankoliskt
2006-11-29

  edvin medvind
Den här var också jättebra. Fast ruttnar verkligen minnena, ofta (för min del i alla fall) är det dom som man lever på under mörka dagar. Vilket iofs. kan vara nog så sorgligt.
2006-05-08

  Kylskåpspoesi
En favorit! ;) Så jävla otroligt bauta bra, du slå på allt. Måste säga att detta är en utav dina bästa, har noll motivation & tänkarkraft men detta är perfektionism.
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer