Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onenightstand

du lät mig bli förtrollad
in i din värld
förförde genom få mig att tro
att var din drog
ditt måste
för att kunna andas

noterna du spelar på min själ
är en vals utan takt
(jag hatar att jag är tondöv)

fotavtrycken bleknar
dammet har lagt sig som en tunn hinna
i minnet lever fortfarande
skuggan och historia

saknaden bränner hål
men känslan kommer domna bort
snart är du bara han jag satte på




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 744 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-17 18:34



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
så bitterljuvt, ärligt - och fruktansvärt och det förmedlar du suveränt
2006-07-12

  ordterroristen
Jag blir så tagen av det du skriver. Förtrollad och talande med en vacker mystik. Precis som jag gillar dem! Sådan otrolig igen-kännings faktor dessutom, Jag blir betagen.
Förälskad
och sedan bedragen.

av din text..
2006-06-22

  Eline.P
HÄRLIG sordi "bara Han jag satte på", förödmjukelse som tar tusen gånger bättre när den kommer från en kvinna........jag håller på dig!!!
2006-06-17

  Tav
Underbart vackert skrivet! :)
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi