Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdig dina vingar


morbida förslag tvinnas mellan mina väggar
jag slungar verkligheten i min gunga
och hoppas att den ska falna med vinden

när jag behövde dig mest
förtjänade jag det minst

jag låter blodet offras, vad gör det mig om jag lider
jag önskar mig smärta för att slippa
det okontrollerbara av saknaden till dig

när jag behövde dig mest
förtjänade jag det minst

så förvriden sanning
så handlingsförlamad i stelnade tankar
som fastnar i blodsprängda drömmar för att jag alltid gör fel

när jag behövde dig mest
förtjänade jag det minst

jag sviker mina begär för att utrota mig själv
för att jag besvärar och förpestar samvaron med världen
och försöker utplåna min existens i hopp om att du ska rädda mig

jag behöver dig nu,
men vågar inte viska ditt namn i vinden
av rädsla att det ska nå fram

för om jag inte förtjänar dig nu
kommer jag aldrig någonsin att göra det




Fri vers av trasdocka
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-11-10 14:30



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag blir alldeles stum av styrkan i din text! "jag behöver dig nu, men vågar inte viska ditt namn i vinden av rädsla att det ska nå fram" Dina ord både brinner och andas tyst!
2005-11-10

  Propella
Ytterligare en stark text, vackert formulerad.
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka