Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nödvändigt invändigt

själens eld
kan skapa
brännmärken
men 
inte stora nog
för att lämna spår

för ärr
som gör
ondare
än
läkeprocessen
är inte gjorda
av egen kraft

stå då inte kvar
även om
det endast
är aska
som glöder

för
själens eld
lämnar
avtryck
endast
om du 
tillåter det

 




Fri vers av ia VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-05 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP