Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beslutsamhet

vad var det du sa....

mellan tuggan 
och kaffet

och den där blicken
du brukar ge

....att du ångra dig?

~ reste mig upp ~

tog resten av ditt kaffe

hällde det
i ditt knä
smula kakan
i ditt hår
och gick

~ stolt därifrån ~




Fri vers av ia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-05 01:30



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Befriande och härlig.
Gillar. :)
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP