du vet vem du är...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet vem du är...




min vän i natten

du kom på vägen
med ett ljus
i din hand
inte för att ge bort
utan för att visa
en annan stig

mindre krokig

du kom med ord
värmande hand
med hopp
att ge tiden still
för att hinna ikapp

mina fötter

ingen kan säga
utan att vilja
ge tillbaka
och du gav
mig leende

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-05 02:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt fylld av värme, ljus, energi och ny livskraft. Vännen kommer, lugnar och visar en annan stig som är mindre krokig och diktjaget behöver bara ta emot och följa efter. Hoppet finns där, liksom tiden för att stanna upp och tänka efter. Och ett leende. Så lite kan det faktiskt ibland behövas.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP