Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något från förr

nu var det ett tag sen
men tro inte att ja glömt
för ärren bär jag med mig

tiden jag förlora
kan jag aldrig få tillbaka
inte heller självkänslan

men du lyckades aldrig
ta mitt innersta
för det gömde jag långt bort

tro inte att handlingarna
du gjort är förlåtna
eller hatet du fick mig
att bygga upp

men du missa en del
av mitt hjärta
så jag njuter av att vara
utan dig för alltid

vill också bara kort
säga att jag vet idag
att du gjorde fel
inte jag




Fri vers av ia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 02:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin och befriande insikt, att inte skam- eller skuldbelägga sig själv för precis allt ont som händer. Ärren finns visserligen kvar, liksom minnena av den forna smärtan, men det allra innersta kan ingen någonsin ta ifrån diktjaget även om spåren kanske sitter i Länge. Men jag tror att självkänslan kommer. Dikten tyder ju trots allt såväl på insikt som på vilja, en styrka, en kraft, ett uttryck och ett livsmod.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP