Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nattens mörker

att ge över kanten
innebär inte
att ta för givet
med något tillbaka

det är bara det
att du ger mig
leende

åter

värmande




Fri vers av ia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-06 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP