närhetens behag

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhetens behag




svalkande het hand

Bakom din hand
finns skuggan 
av din rörelse

i mjuka vågor
följsamt
efter varandra

likt vågens
rörelse
mot stranden

böljande
svepande

ljuvligt
svalkande

med behaglig rytm
i takt med våra
hjärtans slag




Fri vers av ia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-06 00:16



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Sensuellt sövande och förförande.
Gillar.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP