Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång skriven för ca ett år sedan.. lagt ut en bättre inspelningskvalité (Han kom :-))


oh, det är så svårt att leva


oh, det är så svårt
att leva här på jorden
att leva som en människa
att leva här på jorden

Det känns mest som om du
alldeles glömt bort mig
jag är mörk och tom och kall
ingen finns här hos mig

Herre, Herre, skynda dig
jag står inte ut
jag står inte ut
utan din hjälp

jag har sprungit hit och dit
sökt men inte funnit
hållit fast och låtit gå
inget har jag vunnit



Herre, när kommer du
kommer hit till mig
kommer hit och håller mig
så jag kan börja andas

var här och lev med mig
var här och håll mig
var här och led mig
ända in i dig


andas dina andetag
andas in och ut
andas in och ut med dig
andas i din famn

var här och lev med mig
var här och håll mig
var här och led mig
ända in i dig

var här och lev med mig
var här och håll mig
var här och led mig
ända in i dig




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-06 09:39



Bookmark and Share


    Mejja
Kommer nära.... ja så jag kan andas.
2010-05-07

    ej medlem längre
Rörande och sorgliga ord.

/isak 12år
2010-05-06

    ej medlem längre
Rörande och sorgliga ord.

/isak 12år
2010-05-06

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Mycket fint och riktigt skriven om djupaste längtan.
2010-05-06

  Maria T
Jag har tolkat det så
att du har fått bönesvar.
Halleluja, amen
Grattis.
2010-05-06

  Bibbi VIP
Stort grattis till en välförtjänt placering!
2010-05-06

  Carina Larsson
Det var en fin text och jag är glad att han kom:)
2010-05-06

  Bibbi VIP
Står med Dig i denna sång och bön just nu.
Bokmärke.
2010-05-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är
att leva här
måtte bara
Din önskan
gå fram nå...
Väl skrivet då
hur det är för
oss här så...
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP