Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynligt skyddsnät

ibland faller
livet
innan man
hinner tänka

du fånga mig





Fri vers av ia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 08:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt fångade och paketerade ord. =)
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP