Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordlands maj


Det blistrar och

flistrar

svetslågor fräser

i frostnupet

fjolårsgräs

hör

morgonsol lyser.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-07 09:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vilken härlig morgon du beskriver
2010-05-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina sjungande bilder skapar du här
2010-05-07

  Catharina Edin VIP
En härlig skrivelse om det underbara ljuset!
2010-05-07

  Trädflickan
Det var en bra beskrivning om hur frosten låter. Och solen värmer som en svetslåga.
Visst är det härligt när solen åter börjar värma.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real