välj väg själv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välj väg själv




förruttnelse eller bara en ny stig

ögon torra
finns inget kvar
känner bottenlös
grund
utan livlina

inget att säga
finns inget mer
förändring
gör ibland
bara ont

en dörr
står alltid
öppen
men vem vet
vad som döljer
sig i skuggan
bakom

uppenbarligen
ger sig ögat
iväg
på upptäcktsfärd
åter igen
utan att se
sig om

sätter punkt

.

 

 

 

livet

går

vidare




Fri vers av ia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP