Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkarhatt

tänk om;

gör inte rätt
hela tiden
gör fel
för att förstå
vad som är rätt

tänk om;

gör baklänges
gör om
och om igen
tills fram blir bak
för tänk om
du missa stigen

tänk om;

vi levde i drömmen
och var vakna
utan verklighet

tänk om

men gör
som du vill




Fri vers av ia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-08 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP