Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ligger i stå

Jag har vilat på bänkar
i parkerna
frusen med bara månen
att tala med
och stjärnor som nyfiket
blinkat

jag har slumrat på öde
stränder
vaknat svettig av solen
illa bränd

jag har funnit
min skugga
här under vildvin
på en bädd av
skogsstjärna
och ljung

när det mörknar
lägger gammelgransmor
sina grenar över mig
och när pärlugglan
melodiskt po po
poar om natten
sover jag redan
tungt.














Fri vers av Vildand VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-08 09:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Livsresa just nu i väntande vila
2010-05-08

  Trädflickan
Låter som en skön plats att vila på.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real