Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja släng morsan av tåget, jag har ju en bror ... ;)


Hur jag överlevde som
videung, det ska ni
få veta nu
det har jag att tacka min
bror för
Lennart, elva månader
äldre än mig ...

min första hemlighet och
vi var två om den ...

vi slogs vi bets vi
brottades
jag lika stark som han
om inte mer ...

och när vi stridsyxan
lagt ner och som
älskande syskon
gör så delade
vi på allt även vår
hemlighet ...

att jag kallade honom
för gubbeli
och han kallade mig
för dessili
den hemligheten har
jag bevarat till nu

han var den som
räddade mitt liv
min brorsa
gubbeli ... :) :)





Fri vers av Vildand VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 11:24



Bookmark and Share


  Miss Mod
En varm känsla och rymd förmedlar lilla dessili, här, tack för god läsning.
2010-05-08

  Catharina Edin VIP
Men så fint, så rart, så rörande.
Jag hade en bror, han försökte istället döda mig.
2010-05-08

  Eva Langrath VIP
Finakärleksfulla ord till en älskad bror.
2010-05-08

  stenen/ Yv Ericsson
Fint till en älskad bror:) ge honom dikten.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real