Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårens intåg

inget kan
stoppa det
nu

 




Fri vers av ia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 16:37



Bookmark and Share


  Drömkram
Men jag häver mig själv i ord. Jag tystar mig ömkligt. Tack snälla vän för du ger hopp !!! Kram
2010-05-08

  prinscess VIP
den här var vacker
ja här kommer stilla vårregn
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP