Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke 9





min kärlek är
som rumsvarmt smör
smälter sakta
droppar bort
rinner ut i slasken sen

vem sjutton saknar den?




Fri vers av Zam
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-11-10 23:06



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
håller med Cathy om att det var en mycket bra liknelse!
men nog tror jag att någon kommer sakna din kärlek!
2005-11-16

  Wretling
Du kanske? ..jag gör det ialla fall. Fin text
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam