Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gemensamt

samma himmel
samma stjärnor
stilla regn

låter det falla
mjuk

som tårar
på min kind

nu

 

saknar
dig




Fri vers av ia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-18 23:54



Bookmark and Share


  Drömkram
Jätte vackert. Känslofyllt alltid. Kram
2010-05-19

  LassO
den tar
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP