Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

sakta berör jag

i mina tankar

fjäderlätt med min hand

din hud

 

följer varje linje

som skapats

till den du är

 

stannar till

känner din puls slå

ditt hjärtas jämna takt


som sakta

pumpar fram

ditt blod

 

~ så nära ~




Fri vers av ia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-09 00:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackra rader för ögat. =)
2010-05-10

  Drömkram
Du är kärlek i ord, så otroligt vackert! Kram
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP