Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nära slutet nu


JORDnäring

flykten finner mig
fruktan fryser oss
och ensamt råder vi
med tomma blickar

jag låter drömmen
silkeslena mina tankar
i ett vatten fyllt av närhet

nära är du i ett allt
så låt livet skölja den jord
som snurrar framför våra ögon
låt flykten forma våra kyssar
då en helhet halverar alla vyer

få mig att flyga över vår jord
där tröstlösheten regerar
och låt mig få ändra
på ljusets brytning

så jordnära är våra kroppar
att skönheten förloras i framtid




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-09 21:27



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket mycket vacker dikt har du nedtecknat här
2010-05-11

  Emme VIP
Är typ mållös och det är inte ofta jag blir det.... Underbar..
2010-05-09

  Anders Perols
Strålande prosapoesi. Jag lyfter på min kockmössa.
2010-05-09

  stenen/ Yv Ericsson
"i ett vatten fyllt av närhet"
vatten är ett favoritord till mig.
Så underbart vackert!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé