Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna dikt för några dagar sedan,tittade på himelen och skrev ner några rader.


Bland himelen

Bland himelens moln flyger Änglar,
de vakar över sina älsklingar.

Bland himelens moln lyser solen,
som ger skydd åt jorden.

Bland himelens moln faller regn,
som får världen att grönska.

Bland himelens moln finns stjärnor,
som får oss att vilja bli tärnor.




Övriga genrer av Manal
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-07-01 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal