Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går nu



som en brottsling
lämnar jag inga spår
allt ska vara borta
innan kvällen

och hittar de sekret och
saliv
kommer de från er
när ni likt kobror spottat
på det jag sagt och gjort

och era fingeravtryck har
ni endast lämnat kvar i
vart och ett av mina
ögon
när ni har pressat in
era lögner
i mina sanningar

jag har sett er rädsla
er frustration
jag har ridit er som
maran om natten

nu lämnar jag er
som paddor i
ankdammarna
där ni får slåss
om utrymmet
istället för att
vara fri

jag går nu

ni har tummat
på mina sanningar.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-10 10:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Känner en lust att kämpa, något jag delar med diktjaget.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real