svårigheten att släppa taget även om allt är fel

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårigheten att släppa taget även om allt är fel




försvinn eller stå kvar där bara du är

 

¤

jag vill krama
jag vill klämma
jag vill skruva

ur dig allt ont

 jag vill hamra
jag vill trycka

in lite vett i din skalle

 vad är det du inte förstår
vad är det du inte fattar
vad är det som är så svårt

 sympati
empati
kärlek
omtanke

det finns inte i ditt minne

 godhet
trygghet
uppskattning
försoning

är ord
du inte
kan stava till

du vet inte ens vad det är

 en sak är du duktig på
ingenting 

¤

fortsätt med det
Och lämna mig ifred!




Fri vers av ia VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-12 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett gränsdragande alla borde göra-här satt i text,bra dessutom!
2010-05-12

  Niclas Petersson VIP
Som ett slag i magen...
Gillar. Mycket.
2010-05-12

  Drömkram
Underbart skriven, så många känslor och vilket härligt tydligt budskap.Allt framfört i din otroligt personliga stil som jag bara älskar. Kram
2010-05-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark text. =)
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP