Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det oprovocerade våldets ögonblick, undra vart det ska sluta.....




dö din jävel...

blå lampor
blinkande ljus
ljud som låter
för högt
för att förstå

ett liv
släcktes
frågan
är varför

storstadsbråk
fyllesnack 
bakgårds gräl
utan slut

ögon blå
ser aldrig mer
frågan
är varför

ingen ångervecka
inget återköp
gjort är gjort
kommer ut 
om 14 år

ögon blå
skakar galler
frågan
är varför




Fri vers av ia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-13 01:19



Bookmark and Share


  Drömkram
oprovocerat,meningslöst,jag söker ständigt nya omvägar för att hitta hopp, hopp om den obefläckade avlelsen, hopp om människors naturligt goda uppsåt, hopp om människors naturliga spärrar,men bara så hopp om människan. Du väcker tankar över ett ämne som alla borde reflektera över. Du gör det på ett intuitivt gripande sätt. Tårande Kram
2010-05-13

  Aftonvännen
rädsla och ilska

och bedövande alkohol

sett låååångt ifrån, förstår man att det finns inget

att förstå... !
2010-05-13

  Niclas Petersson VIP
Viktig text. Gillar hur du låter det blåa återkomma genom dikten...
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP