olika tolkningar, detta är min, för 
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika tolkningar, detta är min, för  Ballerinan

vacker som ängel

tufft motstånd
visar
fot mot mark
ingen öm tå
att gråta
över

ler ljuvt

hårt snörad
vackert leende
korsett gör
andning
till ett under
men

under ytan

det man ser
är inte
alltid
så det är

hård som granit




Fri vers av ia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-13 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP