sorg fyller hjärtat med frågor utan svar
jag gråter dina tårar så att andra ska se
att du faktiskt fanns

tän" />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg fyller hjärtat med frågor utan svar
jag gråter dina tårar så att andra ska se
att du faktiskt fanns

tän


gråter dina tårar som också är mina

fyller tomrummet
efter något
som fanns
men inte
handla om mig

ville ge
utan att få
och jag fick

tusenfalt

lovar gråta
högt
dina tårar
innan det är
försent

så att andra ser
det jag såg
men det du
aldrig fick visa

 




Fri vers av ia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-13 01:41



Bookmark and Share


  Drömkram
Vackert och berörande leder du genast till känslor. Vacker hyllning. Kram
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP