Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


kan ibland sakna sorgen

som gör att lyckan känns

så mycket mer

kan ibland sakna saknaden

som gör att jag känner längtan

istället för att flyga.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-13 10:12



Bookmark and Share


  frostblomma
Åh så bra!
2010-05-13

  Catharina Edin VIP
Mycket fint formulerade sanningar.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real