Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avslut

säger inte
varken hej då
eller farväl

inte heller
på återseende

finns det ett då
finns det ett nu
så se det
och gör det
för vad det är

nu är nu
precis nu

just här




Fri vers av ia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 23:52



Bookmark and Share


  Drömkram
Du skriver hoppet självt underbart. Till och med jag får hopp! Kram
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP