Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikta du, så dödar jag

Fuck ger applåder
emedan ordet mord
bara gör människor
nervösa

att skriva om det som
verkligen händer

är föga intressant

Att fantisera om bödlar
är både ofarligt och
kittligt
så länge bödeln inte
väntas mörda dig

fuck fuck fuck

ditt barn blev inte dränkt
och din käraste ligger sovande
på din arm


Blint raseri framvuxet ur ett uselt liv
utan sagor och sägner
fuckad både fram och bak
av främlingar av mödrar och andras fäder
jaget en annan
ett liv ur ett annat perspektiv
med ryggen från och hämnden mot
slösas det ej på ord
motivet redan klart
tanke går till handling
mordet är ett faktum
och bevisat överlagt



Och nu sjunger det i tall och gran
och barna leker kurragömma
snart så kommer lilla mor
med bullar och varm choklad
och i garaget svettas lille far
när han fingrar på
grannens unge.









Fri vers av Vildand VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 11:07



Bookmark and Share


  Miss Mod
En dundrande ilskevers, må jag säga.
2010-05-14

  Catharina Edin VIP
Wow, vilken stark text!
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real