tänkta önske tankar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkta önske tankar




älska mig för den jag är inte för det du vill jag ska vara

snälla;

ge dig tid
att ge mig tid
då hittar
både du och jag
till vårat en gång "vi"

få mig att lita
förstå
att tänka
gott
i de handlingar
du gör
mot mig

även om det
som troligen
gör ont

först då
kan vi
lämna
något bakom
oss
istället
för att 
skjuta det
framför

 




Fri vers av ia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-14 22:36



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Bara titeln säger så mycket. Och allt som inte står skrivet, men går att läsa mellan raderna.
Grundläggande förutsättningar för att kärlek skall kunna bestå.
Vacker!
Gillar.
2010-05-14

  Drömkram
Du skriver inte önske tankar utan snarare förutsättningar. Du gör det på ett tilltalande vackert sätt. Jag älskar din stil. Kram
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP